Home » Aktuální téma, MTB, Týmy & závodníci, Závody

Tomáš Slavík zvítězil v Leamingtonu v prvním kole anglické série British 4X series

Submitted by on Pondělí, 2 Duben 2012No Comment
Tomáš Slavík zvítězil v Leamingtonu v prvním kole anglické série British 4X series

Krásné počasí a především luxusní prostředí v Leamingtonu vytáhlo opravdu velký dav lidí, aby viděli to nejrychlejší z anglického a mezinárodního fourcrossu. Závodu se účastnili všichni profesionálové z celé Anglie, kteří se měli mezi sebou porvat o vítězství v této prestižní sérii, ale byl to Tomáš Slavík, který byl toho dne nejrychlejší! Historicky první český závodník, který vyhrál závod této série.

„Byl to můj první závod anglické série a upřímně rečeno jsem nadšenej, jak jim to tady krásně šlape. Spousta kvalitních riderů, výborný prostředí, organizace, diváci..dokonce i nečekaně na anglii nádherný počasí – jednoduše skvělej závod.

Po celou dobu závodu jsem se cítil skvěle, všechno mi sedělo a vycházelo, takže jsem byl sám se svým výkonem spokojenej. Trošku jsem teda zaváhal ve finále na startu, ale aspoň to bylo zajímavější. Sečteno podtrženo – skvělej závod a více takových. Další závod mám v Belgii, kde startuje nová světová série 4X Pro Tour a můžu říct, že forma je naladěná … “

Tomáš Slavík je na vítězné vlně! 2 vítězství x 2 závody! Mimo to v Anglii Tomáš fotil pro giganty světového mountainbikingu jako Mountainbiking UK (80 000 výtisků/měsíc) nebo DIRT magazine (35 000 výtisků/měsíc), dělal rozhovory, točil videa, takže se máte na co těšit. Pro více informací, fotek nebo videií sledujte FB fanpage www.facebook.com/tomslavik63 nebo Twitter www.twitter.com/TomSlavik.

Comments are closed.