Home » Aktuální téma, Trénink, Týmy & závodníci

Pojeďte se Spartou na soustředění!

Submitted by on Pátek, 17 Únor 2012No Comment
Pojeďte se Spartou na soustředění!

Ve dnech 2. – 18.3. 2012 proběhne soustředění cyklistů Sparty v Itálii. Nabízíme všem cyklistickým nadšencům možnost absolvovat toto soustředění spolu s námi!

Soustředění proběhne v malebném městečku Silvi Marina, které se nachází ve střední Itálii v provincii Abruzzo, asi 15 kilometrů severně od Pescary.

Ubytování:

Apartmány v rezidenčním komplexu přímo u moře v jižní části Silvi Marina. Vzdálenost rezidence do centra je cca 2 km, nejbližší obchod je do 300 m. Celý komplex je oplocen.
Typ apartmánů: Typ mono, bilo a trilo. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení (sprcha, WC), kuchyňský kout a balkon

trilo: Až 6 – osob – dvě ložnice pro čtyři osoby (v některých apartmánech může být v jedné ložnici palanda) + obývací místnost s rozkládacím dvojlůžkem a kuchyňským koutem.

Bilo: Až 4 osoby – jedna ložnice pro dvě osoby + obývací místnost s rozkládacím dvojlůžkem a kuchyňským koutem.

Mono: Pro dvě osoby

Cena apartmánu:

Trilo 1100/Kč/den
Bilo 790/Kč/den
Mono 800/Kč/den

Délka pronájmu je individuální, podmínkou je však nástup 9.3.2012.

Doprava:
1.290 km dlouhá cesta vede většinou po dálnici, nejvýhodnější je jet po trase Praha-Plzeň-Mnichov-Insbruck-Brennero-Trento-Modena-Bologna-Rimini-Ancona-Pescara, výjezd z dálnice Pescara-nord. Cesta trvá cca 10-11 hodin.

Další informace ohledně soustředění a objednávky prosím zaslat na jirisivak@seznam.cz, případně volat na telefon: 608 210029

www.sparta-cycling.cz

Comments are closed.