Home » Aktuální téma, MTB, Týmy & závodníci, Závody

Kamil Tatarkovič na novém kole Commencal

Submitted by on Pondělí, 23 Leden 2012No Comment
Kamil Tatarkovič na novém kole Commencal

Nový rok 2012 začíná přinášet již od začátku spoustu novinek. Po třech letech jsem dostal zajímavou příležitost a rozhodl jsem se pro změnu hlavního sponzora. Pro nadcházející dvě sezóny se mi podařilo domluvit si přímo tovární podporu kultovní andorské značky Commencal a tak v letošní a příští sezóně budu nově sedlat tato kola. Už se nemůžu dočkat, až je poprvé vytáhnu do terénu! Kromě pevného rámu Absolut 4X pro fourcross a drit jump budu mít k dispozici DH kolo s rámem Commencal Supreme DH V3, dále Meta AM a Meta SX, které budou připravené pro trénink či různé FR/DH/AM akce.
Většina ostatních sponzorů zůstává nadále stejná. Vždy jsem byl maximálně spokojený se svými komponenty a tak jsem velmi rád, že i v roce 2012 budu mít na kole vidlice Fox Racing shox, komponenty Easton, brzdy Hope, pláště Kenda, napínáky Shamanracing a KMC řetězy. Nově bude moje kolo osazeno sedly Fi´zi:k a pedály Crank Brothers. Chránit mě budou kvalitní produkty od iXS, na hlavě budu jezdit helmy Giro a chránič krku Leatt Brace. Na závodních tratích či při tréninku mě bude zdobit oblečení od firmy Fox, v civilu to bude oblečení od české firmy Funstorm a na zádech se mi budou houpat Ogio batohy. Neméně důležitá je spolupráce s firmou Penco, která mě už několik let pomáhá svými produkty při tréninku a závodech a dodává mi tolik potřebnou energii. Nově jsem se začal připravovat na sezónu v parádním Omega centru sportu a zdraví v Olomouci, které nabízí skvělé možnosti pro trénink a regeneraci.
Další novinkou je skutečnost, že se pokusím opět vrátit trochu ke sjezdu a tudíž se nebudu zaměřovat pouze na fourcrossové závody. I přesto však bude moje priorita nová fourcrossová série 4X Pro Tour a Mistrovství světa v rakouském Leogangu. Ve sjezdu bych se rád zúčastnil několika závodů seriálu evropského poháru iXS Downhill cupu, závodů v ČR a několika festivalových akcí. Po loňské premiéře na závodě Megavalanche, bych se rád vydal na tuto akci znovu i letos, avšak už lépe připraven. V hlavě mám také pár projektů, které bych se chtěl pokusit letos uskutečnit, a o kterých budu informovat později. Uvidíme, jaké další překvapení nám rok 2012 přinese!

Pro více informací sledujte www.kamiltatarkovic.com

Comments are closed.