Home » Aktuální téma, Trénink, Týmy & závodníci

NOVOROČNÍ VYJÍŽĎKA NA OLOMOUCKU

Submitted by on Středa, 4 Leden 2012No Comment
NOVOROČNÍ VYJÍŽĎKA NA OLOMOUCKU

Tak jako každý rok, 1. ledna 2012 v 10:00 u klubovny cyklistického oddílu v Uničově sešla parta cyklistů z Uničova a okolí.
Letos se závodilo hned od samého počátku. Okamžitě po přejezdu roztrhal peloton (cca 40 rychle či pomalu pohybujících se cyklistů) Honza Urbášek. V druhé polovině se od skupiny odpoutaly dvě dvojice. O první letošní vítězství si zaspurtovali Honza Urbášek s Kamilem Mrázem. Kdo z nich byl lepší neví ani oni sami :-)
Pořadí:
1.Honza Urbášek + Kamil Mráz
3. David Wiedermann
4. Tomáš Heřmanovský

( čerpáno z webu týmu: http://www.cyklistika-unicov.cz/ )

Novoroční výjížďku si nenachal ani utéci žádný cyklista z Olomouce. Dokonce Olomoucký rodák momentálně žijící v Norsku Radomír Míček si naotočku přileztěl domů , sedl na kolo a stal se po třetí za sebou vítězem vyjíždky. Začátek byl naplánován z Olomouce od Androva stadiónu a jelo se tradičně z Olomouce do Litovle a zpět. Na start se postavilo 40 cyklistů a za již zmíněným Radomírem Míčkem se na druhém místě umístil Karel Slezáček a na třetím Jiří Spurný.

To naopak všichni příznivci sportu se ve vesnici Střeň na Olomoucku sešli již na Silvestra a zahráli si v přátelském duchu fotbálek mladí proti starým…ve hře nešlo o výsledek, ale hlavně sejít se , pobavit a zasportovat.

Michal Frantík

Comments are closed.