Home » Aktuální téma

Akce Galaxy a CYKLOŠVEC za dobrou věc na podporu postižených dětí pokračuje

Submitted by on Pátek, 30 Prosinec 2011No Comment
Akce Galaxy a CYKLOŠVEC za dobrou věc na podporu postižených dětí pokračuje
Vánoční dárky Galaxy od CYKLOŠVEC – koloběžku Calypso a přilby Galaxy si převzali před Štědrým dnem děti ze stacionáře Duha za doprovodu paní Prokopcové v prodejně CYKLOŠVEC v Písku.Akce Galaxy a CYKLOŠVEC za dobrou věc na podporu postižených dětí pokračuje dál!

Připojte se k nám na facebooku v akci POMOC PRO DUHU a udělejme společně radost dětem ze stacionáře Duha v Písku.  Děti z Písku už si vybraly přilby, koloběžky i kola Galaxy, teď je tedy jen na Vás, kolik jich rozdáme. „Dejte palec nahoru = klikněte na To se mi líbí na Facebooku CYKLOŠVEC, Galaxy i Galaxy série. Připojte se do 31.5.2012

O dalších dárcích pro postižené děti rozhoduje součet fanoušků stránek
www.facebook.com/galaxybike a www.facebook.com/cyklosvec. i www.facebook.com/GalaxySerie


Podpořte postižené děti v Denním a týdenním stacionáři Duha v Písku.

Postupně s příbývajícími hlasy mohou získat cyklistické přilby Galaxy Sinus, koloběžky Galaxy Calypso i kola Galaxy Lynx.


Denní a týdenní stacionář Duha v Písku.

Poskytování sociálních služeb osobám s mentálním nebo kombinovaným postižením.

Neustále se snažíme zvyšovat kvalitu života našich klientů a hledáme možnosti, jak rozvíjet jejich rozumové, pohybové, komunikační i praktické schopnosti a dovednosti.

V dopoledních hodinách děti navštěvují  Základní speciální školu, kam jsou sváženi ústavním mikrobusem. Starší  klienti  se v té době účastní pracovních terapií a zájmové činnosti v ústavu. Po návratu ze školy se do různých  kroužků zapojují i děti.
Odpoledne mají klienti volný režim, který využívají  ke sportovním hrám, k vycházkám do nedalekého lesa a k návštěvám krytého bazénu.

Pro zpestření života klientů fungují v zařízení zájmové kroužky.

Další informace: www.datsduhapisek.unas.cz

 - Akce Galaxy a CYKLOŠVEC za dobrou věc  - Galaxy a CYKLOŠVEC za dobrou věc na podporu postižených dětí

Comments are closed.