Home » Aktuální téma, Blogy závodníků, Silniční cyklistika, Trénink, Týmy & závodníci

Pozdrav z Mallorky

Submitted by on Pondělí, 19 Prosinec 2011No Comment
Pozdrav z Mallorky

Již na výstavišti během výstavy Bike Brno jsme začali s Jirkou Novákem na našem kolokrámním stánku pomalu plánovat společné prosincové soustředění na  Mallorce. Jak je posledních pár let zvykem, tak se každoročně skoro kompletní česká špička cyklistů schází právě zde. A to hlavně proto, aby začala pomalu trénovat a vytratila se tak z předvánočního shonu a mohla najet základní objem kilometrů v teple.

Letos je tu opravdu silná sestava  – vedle obou Romanů Kreuzigerových (otce a syna ) je to třeba biker Jarda Kulhavý, Jan Škarnitzl nebo mladý silničář  Kuba Novák či aktuální mistr v časovce Jirka Hudeček a samozřejmě mnoho dalších výborných závodníků. Samozřejmě se zde potkáte během své přípravy i s cyklokrosaři včetně toho nejlepšího :) našeho Zdeňka Štybara a dalších hvězd cyklokrosu, především z Belgie a Německa.

Z těchto důvodů je Mallorca oblíbená nejen u profíků, ale i mezi amatéry kteří tak rádi vyjedou s hvězdami na společný trénink. Sraz je většinou na pláži v Playa Palma a to u Balearia číslo 6. v 10 hodin ráno a právě odtud vyjíždí posledních pár dní stále početnější peloton vstříc tréninkovým kilometrům.

Počasí nám zatím přeje, a tak proháníme s Jirkou naše nové stroje značky Fondriest po ostrově při příjemných teplotách okolo 15°C. Na nových kolech také testujeme nové dresy, respektive střihy a materiály, dodané naším sponzorem firmou Alea.

Doladíme pár drobných detailů pro novou sezonu a i vaše ramena tak bude moci zdobit okřídlená lebka Kolokrámu :)

Návrat máme naplánovaný na 21. prosince a k Ježíšku si tak povezeme po deseti dnech tréninku krásnou vánoční nadílku okolo 1600km.

Pohodové svátky vám všem našim příznivcům, známým a kamarádům přejí Jirka Ňumi Novák a Jakub Kuba Svoboďák.

DSC06185

Comments are closed.