Home » Aktuální téma, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

Tomáš Okrouhlický a Ladislav Fabišovský vybojovali titul mistrů České republiky v časovce dvojic

Submitted by on Čtvrtek, 29 Září 2011No Comment
Tomáš Okrouhlický a Ladislav Fabišovský vybojovali titul mistrů České republiky v časovce dvojic

Tradiční trať na 50 km se startem v Březnici u Příbrami ujela dvojice sparťanů za 1. hodinu a 36 sekund. Po nadvládě dvojice z PSK Whirpool Author se tentokrát dařilo Spartě již od samého úvodu závodu. Trať závodu je profilem hodně zvlněná. Tomáš Okrouhlický říká: ,,  v kopcích se jelo dobře mě a Láďovi se to zase dobře rozjíždělo po rovinách, kde dokázal držet vysokou kadenci´´. V cíli měla vítězná dvojice výslednou rychlost 50 km/h.

Obhájci vítězství Stanislav Kozubek a úřadující mistr republiky Jiří Hudeček ztratili v cíli 10 sekund na vítěze. Dvojice Dukly Praha Petr Vakoč a Jiří Bareš ztratili 44 sekund.

1. Fabišovský, Okrouhlický (Sparta Praha) 1:00:35, 2. Kozubek, Hudeček (PSK Whirlpool Author) +10, 3. V. Hačecký, Kadlec (Dukla Praha) +59, 4.Paďour, Bucháček (PSK Whirlpool Author) +1:28.

Muži do 23 let

1. P. Vakoč, Bareš (Dukla Praha), 2. Hošek, Večeřa (PSK Whirlpool Author)

V kategorii žen zvítězila Dukla Praha ve  složení Lucie Záleská a Jarmila Machačová na druhém místě dojela Sparťanka Katarína Hranaiová s Terezou Trefnou Alltraining.

Ženy (25 km):

1. Záleská, Machačová (Dukla Praha) 36:22, 2. Hranaiová, Trefná (Sparta Praha/Alltraining.cz) +1:41, 3. Doležalová, Kočí (Strahovští osvoboditelé silnic) +1:44.

Mezi juniory dominovalo reprezentační duo Favoritu Brno Daniel Turek a Tomáš Zechmeister.

Výsledky Juniorů (50km):
1. Turek, Zechmeister (TJ Favorit Brno) 1:04:26,

2. Valeš, Kraus (Dukla Praha) 1:05:07,

3. Chlupáč, Vakoč (Dukla Praha) 1:06:03

Výsledky Masters:
A 1. Hovorka, Šnajdr (CSK Markus) 34:19
B 1. Kvapil, Novák (CSK Markus/SK MS Auto) 33:02
C 1. Raboň, Boštík (Cyklostratílek) 32:52
D 1. Novák, Kasal (Cykloklub Kučera/KC Kooperativa)

Zdeněk Rubáš

Další foto: www.facebook.com/CYKLOSVEC a www.facebook.com/BikeStream.cz

 - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic  - Mistrovství ČR v časovce dvojic

Comments are closed.