Home » Aktuální téma, Foto, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

Favorit Brno vstupuje do klíčové části sezóny

Submitted by on Čtvrtek, 1 Červen 2017No Comment
Favorit Brno vstupuje do klíčové části sezóny

Po dvou týdnech tvrdého tréninku čeká silniční tým Favoritu Brno hodně nabitý závodní program. Trenér František Trkal považuje červen za klíčové období a doufá, že bude forma jeho svěřenců gradovat směrem k vrcholu sezóny, kterým je mistrovství republiky.

Už od pátku do neděle jede část týmu dráhový domácí závod 500+1 kolo. „Chceme se tam prezentovat co nejlépe. Startovat budou Zechmeister, Sekanina, Kučera a Urbášek. Jsou to závodníci, kteří mají s dráhou největší zkušenosti. Zbytek týmu bude v neděli startovat na závodě Rakouského poháru,“ informoval trenér František Trkal.

Nabitý program bude pokračovat i v dalších dnech. „Příští týden startujeme na těžkém etapovém na závodě Oberösterreichrundfahrt v Rakousku, další týden jedeme tříetapový závod RBB Tour v jižních Čechách. Vše vyvrcholí mistrovstvím republiky v Žiaru nad Hronom, kde je 23. června časovka a 25. června silniční závod. Věřím, že výkony týmu budou na těch závodech hodně dobré a vše by mělo vrcholit právě na mistrovství republiky,“ dodal František Trkal.

Comments are closed.