Home » Aktuální téma, Foto, Týmy & závodníci

Novou posilou týmu Bianchi bude Marco Aurelio Fontana

Submitted by on Pondělí, 20 Únor 2017No Comment
Novou posilou týmu Bianchi bude Marco Aurelio Fontana

Byla to novinka, kterou nebylo snadné přehlédnout: Novou posilou týmu Bianchi bude Marco Aurelio Fontana – jeden z nejlepších a nejvýraznějších jezdců mezinárodní MTB a cyklokrosové scény. Držitel Bronzové medaile z olympijských her roku 2012 ( a 5.místo z her 2008 ), 3 titulů z mistrovství světa, zlaté medaile z mistrovsví Evropy v Bernu a mnohonásobný italský šampion v cross country a cyklokrosu, podepsal s týmem smlouvu na nadcházející dvě sezóny.

Fontana je vskutku fenomenální jezdec, všestranný a odhodlaný, když dojde na opravdové výzvy, vždy schopný přizpůsobit své fyzické i mentální schopnosti požadavkům trati. Fontana obdržel nejvyšší možná uznání ve světě off-roadové cyklistiky a je tak jedním z největších znalců cyklistických produktů a technologií.

My v Kenda, jsme nadšeni z možnosti benefitovat ze zkušeností a názorů tak vynikajícího jezdce, jakým je Fontana. Marco Aurelio Fontana bude závodit především na pláštích Kenda Honey Badger XC a Saber

TÝMOVÁ PREZENTACE V MILÁNĚ
Nový tým Bianchi byl veřejnosti představen minulý pátek v Miláně. Pod vedením manažera Massimo Ghirotta, týmový výběr pro kategorii Elite – U23 se skládá ze tří jezdců. Dva kategorie Elite, jednoho kategorie U23. Marco Aurelio FontanaStephane Tempier se budou soustředit na XC závody (Fontana se zůčastní i několika nejdůležitějších závodů cyklokrosových)

Třetím členem týmu pak je U23 jezdkyně Chiara Teocchi – zlatá a stříbrná medailistka z olympijských her mladých, XC a cyklokrosová U23 italská šampionka.

Comments are closed.