Home » Aktuální téma, Cyklokros, Foto, Týmy & závodníci, Závody

Fotogalerie z Toi Toi cupu v cyklokrosu v Uničově

Submitted by on Pátek, 16 Prosinec 2016No Comment
Fotogalerie z Toi Toi cupu v cyklokrosu v Uničově

Tomáš Paprstka, který závodí stejně jako Jan Nesvadba v přilbě, brýlích a tretrách Catlike a s řetězy KMC se stal celkově potřetí celkovým vítězem TOI TOI Cupu. V Uničově dojel 3. za Němcem Marcelem Meisenem a Belgičanem Dietherem Sweeckem, který závodí na kole Stevens. Po dobře rozjetém závodě Emil Hekele /STEVENS Bikes – EMILIO SPORT/ na kole Stevens a nově v přilbě, brýlích a tretrách Catlike, kde měl 2 kola před cílem nakročeno k 4. – 5. místu po defektu běžel dlouho do depa a skončil 13.

Pořadí kategorie mužů (46 startujících): 1. Marcel Meisen (Něm.), 2. Diether Sweeck (Bel.), 3. Tomáš Paprstka (Expres CZ – Merida Team Kolín).

Mezi ženami zvítězila Kateřina Nash a druhá dojela Martina Kukulová /STEVENS Bikes – EMILIO SPORT/ na kole Stevens.

Pořadí kategorie juniorů (25 startujících): 1. Šimon Vaníček (Expres CZ – Merida Team Kolín), 2. Jan Gavenda (Cycling Academy Tábor), 3. David Honzák (ČEZ Cykloteam Tábor).

Mezi kadety vybojoval titul mistra ČR Jakub Ťoupalík (Cycling Academy Tábor), a mezi kadetkami Magdalena Mišoňová /Sokol Veltěž/ oba na kolech Stevens.

Výsledky zde: http://www.cyklokros.cz/…/toi-toi-cup-2016/unicov/vysledky

Televizní záznam na ČT sport: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10110938667-cyklistika/416232401081004-toi-toi-cup-2016/

Fotogalerie

 Libor Švec /GALAXY CYKLOŠVEC STEVENS/ na Stevens Bikes Namur Libor Švec /GALAXY CYKLOŠVEC STEVENS/ na Stevens Bikes Namur Jan Nesvadba v přilbě a tretrách Catlike Tomáš Paprstka v přilbě, brýlích a tretrách Catlike Emil Hekele - na Stevens a v přilbě a tretrách Catlike Jan Nesvadba v přilbě a tretrách Catlike Diether SWEECK dojel 2. na kole Stevens Marcel Meisen zvítězil Tomáš Paprstka v přilbě, brýlích a tretrách Catlike Emil Hekele - na Stevens a v přilbě a tretrách Catlike Emil Hekele - na Stevens a v přilbě a tretrách Catlike Tomáš Paprstka v přilbě, brýlích a tretrách Catlike Jan Nesvadba v přilbě a tretrách Catlike Emil Hekele - na kole Stevens a v přilbě a tretrách Catlike Diether SWEECK dojel 2. na kole Stevens

Comments are closed.