Home » Aktuální téma, Cyklokros, Foto, Týmy & závodníci, Závody

Závěr Toi Toi Cupu v cyklokrosu v Uničově

Submitted by on Sobota, 10 Prosinec 2016No Comment
Závěr Toi Toi Cupu v cyklokrosu v Uničově

Hned na začátku prosincového pokračování Toi Toi Cupu jsme zaznamenali další špičkové výsledky. O ten nejzářivější kov se tentokrát nepostarala elitní dvojice Nesvadba, Paprstka, ale jejich týmová kolegyně Vendula Kuntová. Skvělou jízdou opanovala zmrzlou trať cyklokrosového poháru v Jabkenicích. S výkonem byl nadmíru spokojený i trenér Jan Slavíček, který před posledním dílem Českého poháru v cyklokrosu v Uničově vidí možnost vybojovat vítězství i v celkovém pořadí. Pokud si Vendula udrží stoupající formu a podá výkon jako v Jabkenicích, má velkou šanci získat triumf v celkovém pořadí právě pro sebe.

Boj o celkové umístění bude již tuto sobotu hlavním tématem. Závod v Uničově se mimo jiné jede jako MČR pro mládežnické kategorie a pro ty dospělé je to zároveň i poslední možnost získat tolik potřebné body pro udržení skvěle rozjetých žebříčků v celkovém pořadí. Na medailová umístění máme zaděláno hned v několika kategoriích. Naši junioři Šimon Vaniček a Jakub Schierl mají po posledním závodě shodný počet bodů a dělí se tak o 3. a 4. místo. Oba tak mají slušné šance stanout bok po boku na pódiu. Výše zmíněná Vendula Kuntová může bojovat o stupeň nejvyšší.

A to nejlepší na závěr. V elitní kategorii jsou karty již téměř rozdány. Dvě vedoucí pozice si mezi sebou rozdali Paprstka s Nesvadbou a po jejich dalším vzájemném souboji se rozhodne, který z nich bude stát nejvýše. Budeme velice rádi, pokud se rozhodnete podpořit naše závodníky přímo v Uničově v sobotu 10.12. Vše lze sledovat i z pohodlí domova na kanálu Čt Sport od 12:55.

Odkaz na online přenos ZDE!

Comments are closed.