Home » Aktuální téma, Foto, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

Slavia vstupuje do 125. sezóny

Submitted by on Sobota, 5 Listopad 2016No Comment
Slavia vstupuje do 125. sezóny

Říjen byl pro mnohé z nás měsícem odpočinku, pro některé i přípravou na běžeckou sezónu.

Proběhla řada vyhlášení celoročních soutěží a přebírání cen. Za náš klub si cenu za vítězství v Na cesty cupu 2016 přebral Karel Kopr a od 7.do 14.10. jste ho tak  mohli potkat na Mallorce. Dařilo se i dalším našim závodníkům zejména Jan Kučera si připsal řadu pěkných ocenění. Dobře zajížděl i přes zranění v první polovině sezóny Ing. Ondřej Beran nebo Martin Háze.

Velké poděkování si zaslouží MUDr. Pavel Jelínek, který si vzal na svá bedra Akademická MR republiky a již 2.ročník VC. Temelína, kde se opět sešla výtečná konkurence z celé ČR.   Sezóna 2016 v naší historii 124 se i přes mnohá úskalí, ať již z pohledu pořadatele – získání všech povolení,  nebo v závodní činnosti –  i přes vážná zranění,  stala nakonec pro náš klub opět velice úspěšnou.

Nabitý program nás čeká v listopadu. Zde jsme si již tradičně 2.11.2016 připomenuli 124 let od založení.  Zavzpomínali na mnohé význačné členy jako Jaroslava Hausmanna ,Františka Haupta, Otakara Rozvodu, Vladimíra Čapka  a další, kteří náš klub proslavili a již nejsou mezi námi.  12.11., tedy po roce nás čeká Valná hromada, spojená s exkurzí v JE Temelín se slavnostním obědem. V 2/2 listopadu již začneme s přípravou na sezónu 2017 v naší historii jubilejní 125 sezónu.

Karel Kopr – KC Slavia Praha z.s.

Comments are closed.