Home » Aktuální téma, MTB, Týmy & závodníci

GALAXY BIKE TÁLÍN MTB TEAM se představuje

Submitted by on Úterý, 29 Březen 2011No Comment
GALAXY BIKE TÁLÍN MTB TEAM se představuje

Už brzy propukne kolotoč závodů Galaxy série 2011 a zde se můžete dozvědět něco o týmu Galaxy bike Tálín, který je pořadatelem prvního z devíti závodů.

Hlavním sponzorem týmu a úvodního závodu pod názvem Galaxy CykloŠvec maraton Tálín je, jak už název napovídá, firma CykloŠvec Písek.

Kalendář závodů týmu Galaxy bike Tálín je zaměřen opět nejvíce na závody Galaxy série. Cílem pro sezonu 2011 je pevné zdraví, sběr zkušeností a samozřejmě i výsledky, kdy určitě každý člen týmu bude usilovat o vítězství v závodě anebo po závodě alespoň o štěstí při losování cen v tombole.

Členové týmu Galaxy bike Tálín se připravují na každou sezonu vždy individuálně (proto asi ty výkonnostní rozdíly), kdy trénink probíhá nejčastěji v místě svého bydliště. Letošní zimní příprava nejčastěji obsahovala prohánění běžek na Šumavě, v Krkonoších, dále pěší túry po Píseckých horách, chůzi na pásu, venčení domácích mazlíčků, lenošení u televize (teorie), plavání, večerní procházky atd. V nadcházející závodní sezoně se chce tým udržet co nejvýše v soutěži družstev, zato případná nominace na olympijské hry do Londýna nechává každého člena týmu naprosto chladným.

Kompletní chod mančaftu mají na bedrech Jaroslav Hronek ml. a Jaroslav Hronek st., kteří tým založili. Prvně jmenovaný závodně aktivní Jarda Hronek má ještě k dispozici následující kádr: Martin Holub, David Vokatý, Petr Šulc, Stanislav Šubrt, Lukáš Dědič, Jiří Veverka, František Vejvoda. V týmu jsou přítomny samozřejmě i závodící ženy a to Lenka Vokatá a juniorka Michaela Ullmanová.

Na konci sezony 2010 z týmu odešli Václav Schwarz, Martin Velinský a Tereza Miličková. Naopak do týmu vstoupili Michal Kotačka a Jiří Hudec. Nově mezi děti přibyl Ondřej Polanský a společně s již zkušeným Michalem Šulcem, Jarouškem Hronkem nejml. a Klárkou Minaříkovou bude svádět boje v dětských kategoriích.

Realizační tým tvoří Jaroslav Hronek st., Martina Hronková, Petra Holubová a fotografka takřka světové třídy Věra Šulcová.

David Vokatý

Další info: www.jaroslavhronek.com

Comments are closed.