Home » Aktuální téma, MTB, Závody

Mantecón vyhrál, Coloma dojel druhý ve španělském poháru MTB

Submitted by on Pondělí, 28 Březen 2011No Comment
Mantecón vyhrál, Coloma dojel druhý ve španělském poháru MTB

Jezdec týmu Wild Wolf-Trek pro Racing Sergio Mantecón, obdržel dres vedoucího závodníka španělského MTB poháru poté, co vyhrál první závod letošního roku. Závod se uskutečnil v největším madridském parku Casa de Campo.

Ihned od prvního kola se nynější španělský lídr držel ve vedoucí skupince, jejímž členem byl i světový šampión José Antonio Hermida. Mezi další členy jedoucí v této skupině patřili třeba i Carlos Coloma, Rubén Ruzafa a Iňaki Lejarreta.

Po druhém kole, v němž  měl Hermida kolizi, pří níž upadl, se muž z Lorcy rozhodl pro samostatný únik, při němž si vypracoval až 30 sekundový náskok na pronásledující skupinu. Po šestém kole projel cílovou páskou jako první Mantecón, následován Colomou, Rufazem, Lejarretou a Hermidou, jemuž se nakonec podařilo po pádu vedoucí skupinku dohnat.

V závěrečném spurtu o postavení na stupních vítězů byl Coloma nejrychlejším jezdcem, dojel tak hned za svým stájovým kolegou a oba získali dvě nejvyšší umístění pro tým, který je sponzorován firmou Catlike.

www.cyklosvec.cz/catlike

Comments are closed.