Home » Aktuální téma, MTB, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

Duben první měsíc sezóny cyklistů Slavie

Submitted by on Neděle, 1 Květen 2016No Comment
Duben první měsíc sezóny cyklistů Slavie

Opět po téměř roční pauze jsme tu zase s přehledem našich výsledků. Po jarních soustředěních tu máme zase závodní  sezónu a s ní i první vítězství.

Letos byl prvním závodem GP Inoxled ze seriálu Giant ligi. V kategorii masters skončil Karel Kopr na 5.místě. Za tři dny jsme již měli pódiové umístění zásluhou Jana Kučery v kat C2 v prvním díle Galaxy série v Podralsu, kde skončil třetí. První letošní vítězství přišlo 27.4. v Plzni na GP Baxant řeznictví, kde v kategorii masters zvítězil Karel Kopr a dostal se tak i do vedení v celoroční soutěži Na cesty cup 2016. V Galaxy sérii je Jan Kučera třetí a v Extralize Masters patří 4. místo Martinu Házemu v kat. M30 a 7. místo Karlu Koprovi v kat. M40. Děkujeme za vaši podporu i v letošním roce a těšíme se, že vás budeme moci stále informovat o našich úspěších. Podrobný přehled závodů naleznete níže.

13.4. GP Inoxled Plzeň – K.Kopr kat. masters 5.místo 16.4. Galaxy série Podralsko – J.Kučera kat C2 3.místo 20.4. GP Spoke.cz Plzeň – K.Kopr kat. masters 2.místo 23.4. Extraliga masters Hodkovice n/M – M.Háze kat.M30 6.místo, K.Kopr M40 10.místo 27.4. GP Baxant řeznictví – K.Kopr kat. masters  1.místo

Karel Kopr

Comments are closed.