Home » Aktuální téma, Týmy & závodníci, Závody

JBC FEST startuje svůj první ročník 5.- 6.8.2016 na poloostrově Tajvan na přehradě v Jablonci nad Nisou!

Submitted by on Čtvrtek, 21 Duben 2016No Comment
JBC FEST startuje svůj první ročník 5.- 6.8.2016 na poloostrově Tajvan na přehradě v Jablonci nad Nisou!

Z dílny organizátorů JBC 4X Revelations, závodu světového poháru ve fourcrossu, který se uskutečnil za obrovské podpory fanoušků v Jablonci nad Nisou už třikrát a následovat bude ročník čtvrtý, přichází další nadupaná akce, kterou je JBC FEST, který proběhne mimo jiné také v rámci oslav 150. výročí povýšení Jablonce nad Nisou na město! Více než 20 kapel z ČR i zahraničí na třech stages, zaručená hudební zábava i bohatý doprovodný program. To a mnohem více už 5.-.6. 8. 2016 v nádherné lokalitě přehrady v Jablonci nad Nisou, na poloostrově Tajvan, v malebném údolí jizerských hor. Tam nesmíš chybět!
A na jaké kapely se můžete těšit na 3 stages na jablonecké přehradě? Z českých JBC FEST nabídne třeba punkovou klasiku Visací zámek nebo Vypsanou Fixu. Na své si přijdou i milovníci rapu v podání Vladimira 518, tentokrát však trochu jinak a to v unikátním spojením s The Rocket Dogz a jejich psychobilly nášupem s nástroji, které jen tak někde neuslyšíte. Zahrají například i UDG či tuzemská zářící hvězda electro swingu Mydy Rabycad. Z daleké Kolumbie přijede i skáčková SKAMPIDA, která nenechá nikoho sedět, stejně jako Pipes & Pints, čechoamerická punk kapela opepřená dudy! Dále se předství v rámci festivalu také lokální hudební scéna, která zde bude mít více než 6 zástupců. A to zdaleka není všechno. Součástí JBC FESTu bude i bohatý doprovodný program, během kterého si návštěvníci budou moci zařádit nejen na souši, ale jak je nasnadě, i na vodě.
Potvrzené kapely pro JBC FEST:
Visaci Zámek, Vladimír 518 + Rocket Dogz, Vypsaná Fixa, Pipes and Pints, UDG, Hentai Corporation, Skampida, Prague Conspiracy, Rabies, Status Praesents, Muerti, Mydy Rabycad, Twisted Rod, The Atavists, Overhype a další…
Vstupenky v předprodeji v síti Ticket Portal, nepropásněte první nejlevnější vlnu. Nyní startujeme na 200 Kč/den a 350 Kč permanentka na oba dny. Na místě bude pak cena 450Kč/den nebo 800 Kč permanentka na oba dny. K dispozici jsou i zvýhodněné VIP vstupy! Vstupenek je omezený počet.
Vstupenky kupujte/rezervujte zde: https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=135259
Pro více informací ohledně JBC FEST sledujte naše sociální sítě:
JBC FEST facebook: www.facebook.com/jbcfest
JBC FEST událost: http://bit.ly/1Ncznnk
JBC FEST soutěž o vstupenky: http://bit.ly/20UEU4i
JBC FEST instagram: www.instagram.com/jbcfest
Budeme se těšit 5.-6.8.2016 na jablonecké přehradě a užijeme si festival, který město ještě nezažilo!
S pozdravem
Organizační team JBC FEST a JBC 4X Revelations

Comments are closed.