Home » Aktuální téma, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

Závodní víkend na dvou frontách

Submitted by on Úterý, 29 Březen 2016No Comment
Závodní víkend na dvou frontách

O velikonočním víkendu muži absolvovali další přípravné závody před úvodním dílem Českého poháru, který startuje již příští sobotu ve Velké Bíteši.

Dvojice Pavel Gruber a Róbert Malik startovali v sobotu na VC Hlohovce, kde se oba předvedli velice aktivně když se pohybovali v ujetých skupinách, nicméně do čela výsledkové listiny se vzhledem k početní nevýhodě neprobojovali.

Zbytek týmu se v sobotu postavil na start závodu Sachsenringradrennen spolu s dalšími 150 závodníky, mezi kterými byli i jezdci druhodivizních týmů. Martin Boubal s Janem Stöhrem byli v 16-ti členné ujeté skupině, která byla dostižena pár set metrů před cílem a na závěrečný spurt jim již nestačily síly.

V pondělí se opět odehrával závod na území Německa, konkrétně Rund um Schönaich, kde byla srovnatelná konkurence se sobotním závodem. Zde se do ujeté skupiny po spolupráci celého týmu dostal Pavel Stöhr, nicméně tento únik byl zlikvidován ostatními týmy a tak se nikdo z našich výrazněji neprosadil.

Všechny závody se jely ve velmi vysokém tempu a proto věříme, že na příští sobotu budou naši závodníci dobře připraveni a předvedou dobré výkony.

Marek Volf

Comments are closed.