Home » Aktuální téma, Foto, MTB, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

Cyklistický kaledář Czech mix Teamu 2016 – Kolo jako šperk

Submitted by on Čtvrtek, 15 Říjen 2015No Comment
Cyklistický kaledář Czech mix Teamu 2016 – Kolo jako šperk
Přípravy kalendáře na rok 2016 v plném proudu, fotit bude Anton Vos. S koncem závodní sezóny se již tradičně sejdou české cyklistky a závodnice Czech Mix Teamu, aby nafotily kalendář, kterým děkují svým fanouškům a sponzorům za přízeň a jehož prodejem získají i nějaké finance na závodní sezónu 2016. Letošní čtvrté focení se uskuteční v Karlově Studánce za podpory lázní Karlova Studánka ve dnech 16. – 18. 10. 2015. Koncept kalendáře pro následující rok nese název ,,Kolo jako šperk“.
Více o kalendáři zatím neprozradíme. Možná jen to, že naše cyklistky bude fotit nizozemský fotograf Anton Vos, bratr cyklistické královny Marianne Vosové!
Kolekci oblečení značky YVONNE KÖNIG cyklistkám zapůjčila Ivona Königová, maminka Leopolda Königa, a sportovní vybavení poskytl HaPe SPORT. Je tedy jasné, že letos se mají fanoušci a příznivci ženské cyklistiky opravdu na co těšit!
Kromě partnerů, kteří se přímo podílejí na vzniku kalendáře, patří poděkování především stálým partnerům Czech Mix Teamu, a to zejména společnosti KolaMOJŽÍŠ, firmám CETTEC a EFFETTEC, EQUINOX WHEELS, Skupině ČEZ a Sýkora Sportswear. Osobní poděkování pak patří týmu lidí, kteří se o fungování týmu starají: Michalu Frantíkovi, Jaroslavě Mojžíšové a Vladimíru Křížovi.
Michal Frantík

Comments are closed.