Home » Aktuální téma, Foto, MTB, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci

Soustředění REMERX-MERIDA TEAMU KOLÍN v Trutnově

Submitted by on Čtvrtek, 9 Červenec 2015No Comment
Soustředění REMERX-MERIDA TEAMU KOLÍN v Trutnově

Hned na začátku prázdnin se závodníci REMERX-MERIDA TEAMU KOLÍN sešli na soustředění v Trutnově, kde se ve stejném termínu konalo i výběrové soustředění SCM. Tréninková skupina tak byla početná a také velmi kvalitní…

Veškrý sportovní program byl zaměřen na závěrečnou přípravu na mistrovství ČR MTB XCO, které se uskuteční již příští víkend v Kutné Hoře. Závodníci absolvovali trénink jak v terénu, tak i na silnici, kde lahůdkou byl výjezd na vrchol Černé Hory a v programu byla samozřejmě také regenerace, kam byla poprvé zařazena návštěva u fyzioterapeuta, který všechny seznámil s možnostmi balančního posilovacího cvičení, které je velmi dobrou prevencí před případnými bolestmi zad, kterými cyklisté často trpí.

O prodlouženém svátečním víkendu se pak na závodech výsledkově dařilo Pavlu Skalickému, který obsadil druhé místo na klasické trati maratonu Drásal a také Filipu Eberlovi, který zvítězil v závodě Šumavského poháru MTB na Zadově. Na mezinárodní scéně se představil Tomáš Paprstka, který startoval na závodě SP v Lenzerheide a v elitní kategorii obsadil 60. místo, což je zatím jeho letošní maximum.

O tomto víkendu se koná další závod ČP MTB XCO a to v Brně a hned další týden pak následuje již avizované MČR v Kutné Hoře.

Kompletní fotogalerie ze soustředění zde…

Comments are closed.