Home » Aktuální téma, Foto, Pozvánky k závodění

Pozvánka na výstavu FOR BIKES 27. – 29. března 2015 v Praze

Submitted by on Čtvrtek, 26 Březen 2015No Comment
Pozvánka na výstavu FOR BIKES 27. – 29. března 2015 v Praze

Zveme Vás na výstavu FOR BIKES v Praze, kde CYKLOŠVEC bude vystavovat novinky značek, které dováží a distribuuje v České republice – GalaxyKendaCatlike, Fox Racing Shox, RodiBlack JackDedaRSP,  VeloKMC, Tour de FranceM-WaveCropsNexelo aj. Stejně jako loni zde uvidíte i vzorky německých kol Bulls. Najdete nás v hale 2, stánek C 9.

Uvidíte novinku v sortimentu Catlike – tretry MTB i silniční a mezi skvělými přilbami Catlike také model Mixino v růžové barvě s podpisem vítěze Giro d’Italia 2014 Naira Quintany, která byla vyrobena v limitované sérii a je jen jediná v ČR.

Představíme zde i novinky v závodech Galaxy série 2015. For bikes je partnerem Galaxy série.

Galaxy Goldsprint bude opět na veletrhu For Bikes. Závod na stacionárních kolech bude opět i v Galaxy sérii. Zpestření, které bude patřit neodlučně k závodům Galaxy série, si budou zájemci moci vyzkoušet i během veletrhu For Bikes v Praze na stánku firmy CykloŠvec.

Galaxy Goldsprint je závod na stacionárních kolech na 500 metrů. V rámci veletrhu bude otevřen pro všechny zájemce z řad návštěvníků For Bikes. Dopoledne se budou konat kvalifikační jízdy, odpoledne pak finálové jízdy pro 8 nejlepších žen a 8 nejlepších mužů vyřazovacím způsobem. Startovné je zdarma.

Na stánku CYKLOŠVEC bude v sobotu 28.3. autogramiáda Jakuba Říhy. Jakub Říha /GALAXY CYKLOŠVEC/ je mistrem Evropy 2013, mistrem ČR 2011 ve fourcrossu a na mistrovství světa 2009 ve fourcrossu v Austrálii získal bronzovou medaili. Závodník GALAXY CYKLOŠVEC TEAMU používá vidlice a tlumiče Fox, pláště a duše Kenda, řetězy KMC, cyklodoplňky Crops, ráfky Black JackRSP maziva a masážní prostředky i sportovní oblečení Progress.

Představíme zde i novinky oblečení Progress sportswear. Nově aktualizovanou nabídku  najdete v eshopu v katalogu zboží v sekci Oblečení Progress

Navštivte i náš web: www.galaxy-bike.cz

Termín a místo konání

27. – 29. března 2015PVA EXPO PRAHA

Adresa výstaviště: Beranových 667, 199 00 Praha 9 – Letňany

Info: www.forbikes.cz

  • For Bikes 2014
  • For Bikes 2014
  • For Bikes 2014
  • For Bikes 2014

Comments are closed.