Home » Aktuální téma

CYKLOŠVEC za dobrou věc na podporu postižených dětí

Submitted by on Pondělí, 21 Únor 2011No Comment
CYKLOŠVEC za dobrou věc na podporu postižených dětí

CYKLOŠVEC s.r.o. vyhlásila na svém FaceBooku speciální akci – POMOC PRO DUHU. Dejte jim své „To se mi líbí“ a udělejme společně radost dětem ze stacionáře Duha v Písku. Těm totiž firma podle počtu příznivců rozdá cyklistické dárky – přilby, kola a kloběžky Galaxy. Děti už si dárky vybraly, teď je tedy jen na Vás, kolik jich dostanou.

Připojte se do 10.5.2011


Podpořte postižené děti v Denním a týdenním stacionáři Duha v Písku.

Postupně s příbývajícími hlasy mohou získat cyklistické přilby Galaxy Sinus, koloběžky Galaxy Calypso i kola Galaxy Lynx.

Denní a týdenní stacionář Duha v Písku.

Poskytování sociálních služeb osobám s mentálním nebo kombinovaným postižením.

Neustále se snažíme zvyšovat kvalitu života našich klientů a hledáme možnosti, jak rozvíjet jejich rozumové, pohybové, komunikační i praktické schopnosti a dovednosti.

V dopoledních hodinách děti navštěvují  Základní speciální školu, kam jsou sváženi ústavním mikrobusem. Starší  klienti  se v té době účastní pracovních terapií a zájmové činnosti v ústavu. Po návratu ze školy se do různých  kroužků zapojují i děti.
Odpoledne mají klienti volný režim, který využívají  ke sportovním hrám, k vycházkám do nedalekého lesa a k návštěvám krytého bazénu.

Pro zpestření života klientů fungují v zařízení zájmové kroužky.

Další informace: www.datsduhapisek.unas.cz a www.cyklosvec.cz

Comments are closed.