Home » Aktuální téma, Cyklokros, MTB, Týmy & závodníci, Závody

Závodníci týmu Remerx-Merida Kolín na kolech Merida až do olympiády v Riu 2016

Submitted by on Pátek, 21 Listopad 2014No Comment
Závodníci týmu Remerx-Merida Kolín na kolech Merida až do olympiády v Riu 2016

Ředitel společnosti Merida Czech s.r.o. Bob Koštanský a manager Remerx-Merida Teamu Kolín Jan Slavíček podepsali nový dvouletý kontrakt. Úspěšná spolupráce Meridy a kolínského teamu tak bude pokračovat minimálně do olympijského roku 2016. Nejúspěšnější mužský team letošního domácího bikového poháru bude příští sezóně používat špičkové modely Ninety-Nine 9.Team a Big.Nine Team pochopitelně vybavené zapletenými koly Remerx Tubular s galuskami Tufo. Ve vybavení nebudou chybět ani již osvědčená sedla Selle SMP a řetězy KMC. Novinkou pro sezónu 2015 budou kliky a převodníky Rotor.
A co na novou smlouvu říkají oba aktéři?
Jan Slavíček: ,,Jsem pochopitelně rád, že spolupráce s firmou Merida pokračuje a naši závodníci můžou sedlat špičková kola. Věřím, že na nich dosáhnou mnoha vítězství a Tomáš Paprstka se popere nejen o cyklokrosové medaile v Táboře, ale i o nominaci na OH 2016 v Riu.
Bob Koštanský: „ Jsme hrdí , že jsme mohli pomoci získat v letošní sezoně Tomášovi historický double – vítězství v národním poháru biků a cyklokrosu v jedné sezoně. Těšíme se na další špičkové výkony jezdců teamu Remerx-Merida Kolín. Budeme nejen Tomášovi držet palce v Táboře a věříme, že zúročí svoje nadání a tréninkovou píli jak ve světovém poháru v příštím roce, tak zejména ziskem nominace na olympiádu. Celému teamu pak chceme pomoci k obhajobě prvenství v národním poháru.“

Comments are closed.