Home » Aktuální téma, Cyklokros, Týmy & závodníci, Závody

Série závodů SUPSHOP.CZ – Oderského poháru vrcholí

Submitted by on Středa, 19 Listopad 2014No Comment
Série závodů SUPSHOP.CZ – Oderského poháru vrcholí

V neděli 30. listopadu se opět sjedou cyklisté a příznivci cyklokrosu do Olomouckého kraje. Poslední listopadovou neděli totiž bude v Náměšti na Hané odstartován finálový závod tradičního SUPSHOP.CZ – Oderského poháru 2014.

Závodníci se poperou s tratí dlouhou 2,5km. Nejmladší věková kategorie dětí startuje v 10:15h. Hlavní kategorie bude odstartována ve 12:30h. Podrobný přehled startujicích kategorií a další informace k závodu na stránkách http://www.kolarnastore.eu.
Ať už jste zkušený cyklokrosař nebo hobby cyklista, neseďte doma a přijeďte si zazávodit. Startovat mohou i příchozí závodníci i závodníci na horském kole. Cyklo team KOLÁRNA se na Vás po vydařeném cyklokrosu v Bohuňovicích opět těší.

http://www.kolarnastore.eu/n/finale-oderskeho-poharu-cx-2014-generalni-partner-ak-judr-bronislava-wittnerova-msc

V průběžné pořadí SUPSHOP.CZ – Oderského poháru 2014 v kategorii muži elite vede HAMPL Petr (TJ FAVORIT BRNO) s 297 body , na druhém místě je PREJDA Václav (SK JIří Team Ostrava) 226 bodů a na třetím LASÁK Matěj (MAX CURSOR) s 173 body.


V kategorii ženy elite je pak na prvním místě DANĚČKOVÁ Romana (Mapei Kaňkovský) 99 bodů, na druhém MUDŘÍKOVÁ Kateřina (CK FESO Petřvald) 80 bodů, třetím VORÁČOVÁ Naďa (CSC Šumperk) 80 bodů

V kategorii Muží Masters 40 vede MLYNÁŘ Vlastimil (ACS DRAK Vrbno), v kategorii Masters M50 je na prvním místě LACHNIT Vlastimil (C.A.C. Červenka) ,Muži M30 BŘEZINA Petr (CykloTeam Kolárna), ženy masters vede VICENCOVÁ Petra (CykloRacing Olomouc). ŠČUČKOVÁ Jiřina (Cyklotrenink.com) která skoro startuje na domácí trati drží čtvrté místov průběžném pořadí.

Více na:

http://www.acsvrbno.estranky.cz/clanky/odersky-pohar/prubezne-poradi-supshop.cz—oderskeho-poharu.html

http://www.acsvrbno.estranky.cz/clanky/odersky-pohar/

Comments are closed.