Home » Aktuální téma, Pozvánky k závodění

Pozvánka: Pálavský krpál

Submitted by on Čtvrtek, 12 Srpen 2010No Comment
Pozvánka: Pálavský krpál

Všichni, kteří milujete kolo, Pálavu, mikulovsko a dobrou zábavu si nenechte ujít 3. ročník Pálavského krpálu. Závod odstartuje v sobotu 21. srpna 2010! Díky městu Mikulov, které poskytlo prostory letního amfiteátru budeme mít k dispozici skvělé zázemí pro všechny závodníky, diváky a protagonisty kulturního programu. Šestý závod Galaxy Série je určen jak pro hobby cyklisty, kteří si chtějí jen vyzkoušet trať, tak pro profesionální jezdce všech výkonnostních úrovní a věkových kategorií.

Pro závodníky budou připraveny dvě trasy, kratší o délce 36km a delší 62km trať, která se pojede na dva okruhy. Trasa povede vinicemi, polními cestami, závodníci zavítají i do podmanivého okolí rakouských příhraničních vesniček. Autorem trati je Milan Bachman, který prostředí jižní Moravy dokonale zná.

Začátek závodu je v sobotu v 10:30 dopoledne v letním amfiteátru v Mikulově. Pořadatelé stále přijímají přihlášky závodníků, které je možno vyplnit na adrese http://www.galaxy-serie.cz/

Během dopoledne bude odstartován také závod pro děti, jejich trasa povede uvnitř amfiteátru. Návštěvníci budou mít možnost vyzkoušet si kondiční tancování na speciálních podložkách PlayDance nebo si zasoutěžit na veslovacích trenažérech. V areálu bude připraveno také množství stánků s bikovým sortimentem, občerstvením a atrakcemi pro děti.
Vyvrcholením celé akce bude večerní Revival Bike Party, na které zahrají kapely Robie Williams Revival a Red Hot Chilli Peppers Revival. Celou akci bude moderovat DJ Petr Zakopal z rádia Kiss Hády.
Organizátorem závodu je Občanské sdružení Cesty za sportem a kulturou ve spolupráci s produkční firmou Pavlof s.r.o., městem Mikulov, CHKO Pálava a pořadateli série Galaxy.
Harmonogram závodu: sobota 21. 8. 2010
10.30 – start trasy A 62 km
11:15 – start trasy B 36 km
11.30 – závod pro nejmenší děti uvnitř amfiteátru
16.00 – vyhlášení výsledků a předání cen
14.00 – 19.30 – doprovodný program

Mapa závodu: http://connect.garmin.com/activity/31474828 nebo mapa, kterou lze libovolně zvětšovat a prohlížet velmi detailně.

V ceně startovného je:

dárek v podobě 0,75 l láhve skvělého jihomoravského vína z vinařství Réva. Tento dárek obdrží předem registrovaní závodníci při prezentaci
masážní gel RSP Pro Agil
startovní číslo
zdravotní a pořadatelská služba
měření časů a zpracování výsledků časomírou
technický servis
občerstvení v průběhu závodu včetně energetických nápojů Enervit a teplé jídlo v cíli
pivo Starobrno nebo nealko
mytí kol
vstup na koncerty
sprchy
kempování v areálu letního amfiteátru

DancePlay – kondiční tanec na speciálních podložkách, Rowing – kondiční veslování na trenažérech, Fish game – soutěž na veslovacích trenažérech, atrakce pro děti – skákací hrady
20.00 – koncert Robbie Williams Revival Brno a Red Hot Chili Peppers Revival
Akci moderuje DJ Petr Zakopal z Kiss Hády a ČT Brno.
Celodenní vstupné pro diváky je 90 Kč, děti do 150 cm zdarma, důchodci, žáci ZŠ a studenti po předložení dokladu pouze za 45 Kč.
Startovné je 350 Kč pro závodníky přihlášené předem a 450 Kč pro přihlášky na místě.

Pořadatelé přijímají přihlášky závodníků na adrese http://www.galaxy-serie.cz/ – tam najdete i propozice.Pro další informace kontaktujte: janecek@pavlof.cz

Comments are closed.