Home » Aktuální téma, Cestování, Foto

Cyklisté Galaxy CykloŠvec jedou z Istanbulu do Písku

Submitted by on Neděle, 17 Srpen 2014No Comment
Cyklisté Galaxy CykloŠvec jedou z Istanbulu do Písku

Kvarteto cyklistů Galaxy CykloŠvec Rudolf Trecha a jeho vnučka Nela Vandasová, Zdeněk Šindelář a jeho dcera a Eva jedou na kole z Istanbulu do Písku. Cesta je dlouhá přes 3000 km a vede přes 10 zemí. Jedou bez doprovodu a vše si vezou s sebou na kolech. Před odjezdem se cyklisté fotili v prodejně CYKLOŠVEC v Písku U Hřebčince.

Další fotky a zprávy z cesty zde budeme přidávat.

3.8.2014
V pondělí ráno průjezd Istanbulem,prohlídka Istanbulu.Cesta vedla podél pobřeží po poměrně vysokých silnicích s vysokým provozem.Lidí nás povzbuzovali, Hlavně do velkých kopců. Po nečekaně velkém množství defektu jsme dorazily na řeckou hranici. Spali jsme u moře a u lidí. Řecko nás přivítalo velkou noční bouřkou,VŠECHNO promoklo. Již třetí den projíždíme Řecko za pěkného počasí. Dostatek hrozna i zeleniny. Máme najeto 700 km…a jsme před Soluní

6.8.2014

Pokračování naší cesty. Projeli jsme kus Řecka až do Soluně,Leptokarie a do hrozného kopce do Karie, Desny. Kopec do Elasony a odtud na Meteoru.

8.8. v poledne jsme překročili hranice do Albánie.

10.8.

Neděle poledne a jsme 15km od Durres. Jsme v pořádku, Nelča s sebou praštila, ale je v poho.

Z Meteor přes Metsovo do Janiny a přes staré město kolem jezera na Albanske hranice.Ve Čtvrtek v Poledne jsme překročily hranice Albanie.Větrné udoli nás dovedlo až k Durres.Koupacka.Po dalnici i nedalnici pod hrad Skodera a do Černé hory.Přes Bar kolem oslů.Koupani v Kamenove a trajektem přes Boku Kotorskou a na Dubrovník.A dnes jsme na Makarsky.Přejely jsme Bosnu znova do Chorvatska.A jedeme na Split.

Cestovatelé Asie-Písek

IstanbulIstanbulIstanbulIstanbulIstanbulIstanbul

Comments are closed.