Home » Aktuální téma, MTB, Pozvánky k závodění, Závody

Pozvánka na 4. závod Galaxy série – Pálavský krpál 9.8. v Mikulově

Submitted by on Neděle, 3 Srpen 2014No Comment
Pozvánka na 4. závod Galaxy série – Pálavský krpál 9.8. v Mikulově

7. ročník úspěšného cyklistického závodu pro širokou veřejnost Pálavský krpál – 4. závod Galaxy série 2014 se jede v sobotu 9.8. Mikulově. Pálavský krpál se stal za poslední roky nejlépe obsazeným závodem v Galaxy sérii. Kromě naší snahy o co nelepší organizaci, je to zcela určitě dané nádherným prostředím Mikulova, emotivním startem ze starobylého náměstí či trasou vedoucí upravenými rakouskými vesničkami a vinohrady.

I v letošním roce si můžete vybrat ze dvou tras – kratší 36km či delší 62km, která se jede na dva okruhy. Pro děti pak máme připravený závod uvnitř letního amfiteátru.

Trať je stejná jako v předešlých letech (70 % lesní a polní cesty, 30 % asfalt). Autorem tratě je aktivní úspěšný závodník Milan Bachman.

Motto závodu: Provedeme Vás tím nejkrásnějším koutem jižní Moravy i rakouského příhraničí. Pojedete po stopách Lichtenštejnů, mezi vinohrady i po úbočích Pálavy.

Start závodu proběhne opět v atraktivním prostředí náměstí města Mikulova, kde budou závodníky povzbuzovat stovky diváků! Pro každého startujícího je připraveno občerstvení na trase i po dojezdu! Ceny pro první tři v každé kategorii a bohatá tombola. Přihlášení závodníci a jejich rodinní příslušníci mohou kempovat celý víkend v areálu mikulovského amfiteátru ZDARMA.

Časový harmonogram:

  • trasa A – dlouhá – 62 km: jede se na 2 okruhy

start v 11:00 hod z Náměstí v Mikulově, cíl v areálu letního amfiteátru

  • trasa B – krátká – 36km

start v 11:45 hod z náměstí v Mikulově, cíl v areálu letního amfiteátru

vložené závody dětí (uvnitř areálu letního amfiteátru)

10:00 hod – závod dětí na kolech v kategoriích do 6 let

10:20 hod – závod dětí na kolech v kategoriích do 9 let

od 12:00 hod – závod dětí na kolech ostatní kategorie do 14 let

Pořadatele závodu je společnost Pavlof, s.r.o. a Občanské sdružení Cesty za sportem a kulturou ve spolupráci s městem Mikulov, Mikulovskou rozvojovou, s.r.o., CHKO Pálava a Hotelem Pavlov.

Po skončení závodu začíná v areálu amfiteátru IV. ročník Mikulovského Pivobraní. Více info na www.mikulovskepivobrani.cz

Více informací naleznete na www.galaxy-serie.czwww.pavlof-sport.cz.

Comments are closed.