Home » Aktuální téma, Silniční cyklistika, Závody

Lidice 2014

Submitted by on Pátek, 20 Červen 2014No Comment
Lidice 2014

Michael Kukrle obsadil výbornou druhou příčku na závodě Lidice, který se dlouhé roky jezdil jako etapák, ale letos šlo pouze o jednorázovku. To však nijak nesnižuje úspěch závodníka Favoritu, který do cíle přijel hned za Hoškem z týmu Bauknecht Author.

Závodníci absolvovali celkem 7 okruhů o celkové délce 145 kilometrů, dojezd byl ve stoupání na Křivoklát. „Kukrle podal velmi dobrý výkon. Vyprovokoval rozhodující únik dvě kola před cílem. Dostihl ho pouze Hošek a jeli spolu do cíle. Peloton za nimi přijel se ztrátou téměř dvou minut,“ popsal trenér silničního týmu Favoritu Brno U23 František Trkal.

Kukrle, který na Hoška nestačil v závěrečném spurtu, vyhrál kategorii do 23 let, Schlegel ovládl soutěž vrchařů a Chlupáč v ní byl třetí. „Na Lidice jsme přijeli z plného tréninku směrem k mistrovství republiky, závod nám dobře zapadl do programu. Celkem čtyři lidi jsme měli v desítce, takže jsem spokojen,“ dodal trenér.

Výsledky: 1. Hošek (Bauknecht Author) 3:51:22, 2. Kukrle (Favorit Brno) +4, 3. Dvorský (Bauknecht Author) +1:58, … 6. Schlegel, 7. Hampl, 8. Turek, 13. Sekanina, 21. Neuman (všichni Favorit Brno).

Comments are closed.