Home » Aktuální téma, Foto, Giro d´Italia, Silniční cyklistika, Závody

Nairo Quintana v přilbě Catlike Mixino opanoval letošní Giro

Submitted by on Pátek, 6 Červen 2014No Comment
Nairo Quintana v přilbě Catlike Mixino opanoval letošní Giro

Cyklista Nairo Quintana jako první Kolumbijec vyhrál slavný cyklistický závod Giro d’Italia. V závěrečné 21. etapě, kterou pro sebe získal ve spurtu Slovinec Luka Mezgec, dovezl do cíle v Terstu růžový trikot pro celkového lídra a vybojoval první triumf na závodu Grand Tour. CATLIKE slaví vítězství a zároveňpředstavuje limitovanou edici přileb Mixino Graphene Nanotech Pink Giro d’Italia.

Nairo Quintana, „král silnice“, je první kolumbijský vítěz závodu Giro d’Italia. Díky jeho velké fyzické apsychické kondici, podpoře svého technického týmu Movistar a jeho 8 týmových kolegů (JonathanCastroviejo, Andrey Amador, José Herrada, Adriano Malori, Eros Capecchi, Gorka Izagirre, Igor Antón,Fran Ventoso) se Nairo stal vítězem 97. ročníku Giro d’Italia. Je to poprvé, kdy stojí závodník v přilbě Catlike na nejvyšším stupni vítězů. A to díky Nairovi a jeho týmu Movistar. Catlike oslavuje toto vítězství a při té příležitosti představuje limitovanou edici přileb Mixino Graphene Nanotech a Mixino Nanotech VD 2.0 Pink Giro d´Italia. Pouhých 1000 kusů bude vyrobených a dostupných od června 2014.

Během Giro d´Italia tým Movistar poprvé vyzkoušel novou přilbu Catlike Chrono Rapid. Tento nový přírůstek rodiny Catlike se na Giru objevil hned ve dvou modifikacích: RAPID VD – zcela uzavřená přilba a RAPID VD 2.0 – s větracími otvory v přední části přilby. První představení přilby RAPID se stalo úspěchem hlavně díky týmu Movistar a jeho jezdci Nairo Quintanovi. Gratulujeme!

Přilby Catlike Mixino najdete ZDE.

Comments are closed.