Home » Aktuální téma, MTB, Pozvánky k závodění, Závody

Bikeclinic Cup má za sebou první třetinu a sil přibývá

Submitted by on Pondělí, 2 Červen 2014No Comment
Bikeclinic Cup má za sebou první třetinu a sil přibývá

Nadšení závodníci, kolo od bláta a radost všude ve vzduchu – to vše je Bikeclinic Cup. Odjeté jsou již čtyři závody a my můžeme s klidným srdcem říct: bavíme se jako nikdy!

Bikeclinic Cup je závod na horských kolech a odrážedlech, který pořádají nadšenci z Bikeclinic Junior Teamu společně se svými partnery. Zatím máme odjeté tři závody – v Praze, Kouřimi a Jablonci nad Nisou. V každém městě jsme přivítali kolem 100 závodníků ze všech koutů naší země. Podle průzkumu provedeného po závodě v Kuřimi jsou ¾ návštěvníků a závodníků velmi spokojeny s úrovní závodu!

Každý závod je skvělá zábava celou rodinu. Děti odjedou závod a poznají nové kamarády. S nimi se pak mohou vyřádit v Bikeclinic Fun zóně, kde pro ně je připravený dětský koutek s hračkami, trampolínou a skákacím hradem. Unavení si mohou užít svůj polední spánek na velkých sedacích pytlích.

Jedeme za každého počasí! Máme připravené stany a pláštěnky, ale i opalovací krémy. O závodníky je tedy skvěle postaráno a nikdo se nenudí.

Cílem Bikeclinic Cupu není vyhrát, ale dobře se bavit! Každý účastník dostane diplom, malou cenu a nechává si na památku své startovní číslo. Vítěz každé kategorie vyhraje vždy jinou a originální trofej. Nejlepší závodník v kategorii, ať kluk, nebo holka, získá dres pro vítěze. Slavnostní zakončení a vyhlášení nejlepších jezdců celého seriálu proběhne na podzim v jednom z pražských obchodních center.

Přihlásit se může každý mladý sportovec ve věku 1-16 let. Závodí se v 13 věkových kategoriích – každá kategorie má obtížnost tratě přizpůsobenou svým potřebám. Profesionálně postavené tratě plné zábavných nástrah a kopečků zaručují rozmanitost – závod je vždy úplně jiný než ten předchozí.

Registrovat se můžete předem na http://bikeclinic-cup.cz/prihlaska anebo na místě alespoň 30 minut před závodem.

POZOR: Červnový závod se uskuteční na jiném místě – místo v Libuši pojedeme na Zbraslavi!

Seznam nadcházejících závodů:

8.6.2014 Medicon Day Praha Zbraslav

15.6.2014 Avers Day Lety u Prahy

16.8.2014 Lawi Day Nové Město na Moravě – sportovní areál

31.8.2014 Sulov Day Liberec – biatlonový areál Vestec

13.9.2014 Mapei Day Rožmitál pod Třemšínem

20.9.2014 DKNV Day Praha Libuš – Bike arena

Facebook: https://www.facebook.com/bikecliniccup

Comments are closed.