Home » Aktuální téma, MTB, Týmy & závodníci, Závody

Kolín chce pohárové medaile z Teplic

Submitted by on Sobota, 19 Duben 2014No Comment
Kolín chce pohárové medaile z Teplic
Kolín chce pohárové medaile z TeplicČeský pohár cross country startuje sobotním závodem v Teplicích a o medaile budou bojovati závodníci Remerx-Merida Teamu Kolín. „Šanci dosáhnout pódiového umístění máme vevětšině kategorií,“ věří svým svěřencům manažer Jan Slavíček. V elitě tradičně sází na FilipaEberla, dvojrole čeká závodníky U23, kteří budou hodnoceni v obou kategoriích. Šanci mápředevším Tomáš Paprstka, ale i Pavel Skalický a po nemoci se vracející Tomáš Barták.„Silná je kategorie juniorů. Trio Kunt, Vojíř a Schubert je velkým příslibem pro letošek a prvnídva i do roku následujícího.
Zajímavý výsledek lze čekat i od Venduly Kuntové a Daniely Březinové,“ dodává Jan Slavíček.Dobrou formu potvrdili Kolínští v uplynulém víkendu. Tomáš Paprstka přivezl stříbro zeslovenského poháru horských kol, Daniela Březinová bronz z poháru silničního. SourozenciKuntovi zvítězili na Aprílové osmičce v Teplicích nad Metují, kde na pódium vystoupalo idalších pět závodníků v oranžových dresech. Proto bude zajímavé sledovat závodníkyRemerx-Merida Teamu i na divácky atraktivní trati v Teplicích.

Letos ovšem v trochu pozměněných startovních časech:

09:00 žáci, žákyně09:45 expert, masters I a II,11:00 kadeti11:45 junioři,13:30 ženy/U23, juniorky, kadetky15:30 muži elita /U2317:30 vyhlášení výsledků

Aleš Vaníček

Comments are closed.