Home » Aktuální téma, Trénink, Týmy & závodníci

Mistr Evropy Jakub Říha absolvoval trénink s Galaxy týmem

Submitted by on Sobota, 15 Březen 2014No Comment
Mistr Evropy Jakub Říha absolvoval trénink s Galaxy týmem

V Písku na Hradišti absolvoval o jarních prázdninách písecký mistr Evropy Jakub Říha /GALAXY CYKLOŠVEC/ trénink s mladými adepty cyklistiky z Galaxy teamu, kteří zde pravidelně každý týden trénují pod vedením Jaroslava Hronka. Trénují na kolech na motokárové dráze, která je uzavřena a bezpečná pro trénink dětí, ale i v terénu i všeobecnou přípravu.

Po tréninku se děti fotily s Jakubem Říhou  v dresu mistra Evropy a s jeho zlatou medailí a na konci proběhla i autogramiáda. Je pro ně velkým vzorem. Loni se stal v Bulharsku mistrem Evropy ve fourcrossu, kde skončil i devátý v závodě ve sjezdu jako nejlepší z českých repreznentantů.
Závodník GALAXY CYKLOŠVEC TEAMU používá vidlice a tlumiče Fox, pláště a duše Kenda, řetězy KMC, ráfky Black JackRSP maziva a masážní prostředky i sportovní oblečení Progress.

Na Hradišti  proběhl loni cyklistický silniční závod JAL- Galaxy CykloŠvec kritérium, který se letos opět pojede 23.8. a bude otevřen i pro veřejnost a pro mládež, jelikož je zde uzavřená bezpečná trať. Loni se tu jela i VELKÁ CENA GALAXY CYKLO ŠVEC v cyklokrosu a MTB, kde zvítězil český reprezentant Adam Ťoupalík, který letos vyhrál v celkovém pořadí Světového poháru v cyklokrosu juniorů. Ten také přislíbil účast brzy na jednom z tréninků mladých cyklistů Galaxy teamu na Hradišti.

Galaxy team dětí se připravuje i na dětský závod – Galaxy CykloŠvec Ecomodula, který se jede 24.4.v Písku v areálu CykloŠvec, U Hřebčince 2509, kde je Jakub Říha jedním ze stavitelů tratě a i zde se můžeme těšit na jeho účast a autogramiádu.

Další mladí zájemci o cyklistiku v Písku se mohou hlásit na tel: 777 958 909 – Jaroslav Hronek, truhlarstvihronek@seznam.cz

Jaroslav Hronek je i ředitelem 1.závodu Galaxy série – Galaxy CykloŠvec maratonu Tálín, který se jede letos 3.5.

Info: www.galaxy-serie.cz

Hradiště 2014 Galaxy teamHradiště 2014 Galaxy teamHradiště 2014 Galaxy teamHradiště 2014 Galaxy teamHradiště 2014 Galaxy teamHradiště 2014 Galaxy teamHradiště 2014 Galaxy teamHradiště 2014 Galaxy teamHradiště 2014 Galaxy teamHradiště 2014 Galaxy teamHradiště 2014 Galaxy teamHradiště 2014 Galaxy team

Comments are closed.