Home » Aktuální téma, Trénink, Týmy & závodníci

Soustředění Favoritu Brno v Krkonoších

Submitted by on Pondělí, 10 Únor 2014No Comment
Soustředění Favoritu Brno v Krkonoších

Závodníci silničního týmu mužů Favoritu Brno se v minulých dnech chystali na novou sezónu na horách. Konkrétně na Vébrových boudách v Krkonoších.
„Soustředění se zúčastnil kompletní tým Favoritu od žáků, přes kadety, juniory až po muže,“ informoval trenér mužského silničního týmu František Trkal.
„Pro nás šlo o takové závěrečné soustředění na všeobecnou přípravu, protože po něm už přijde více na řadu kolo,“ prozradil. „Protože Vébrovy boudy jsou nad Pecí pod Sněžkou v nadmořské výšce přes 1000 metrů, měli jsme opravdu dobré podmínky k tréninku na běžkách. Často byly i dvoufázové, k tomu výběhy do kopce. Všichni kluci pracovali opravdu dobře a jejich přístup mě potěšil,“ řekl trenér.
Teď už borci Favoritu začnou více jezdit na kole, které budou kombinovat s posilovnou. „Část týmu se bude připravovat v domácích podmínkách, Turek, Neuman a junior Gruber odjíždějí na Mallorku,“ uvedl František Trkal. Finální příprava týmu před novou sezónou proběhne na tradičním soustředění v chorvatské Poreči od 2. do 16. března.

Comments are closed.