Home » Aktuální téma, MTB, Závody

Jakub Říha /GALAXY CYKLOŠVEC/ 4. na Arkády Downmall

Submitted by on Neděle, 26 Leden 2014No Comment
Jakub Říha /GALAXY CYKLOŠVEC/ 4. na Arkády Downmall

Tak máme za sebou první letošní závody, jako již tradičně jsem sezonu odstartoval v obchoďáku na závodě Arkády Downmall. Letos organizátoři přichystali stejnou trať jako v loňkém roce takže nebylo tolik co trénovat. Po prvním kvalifikačním kole se ukázalo že zimní příprava zatím nese ovoce když jsem byl průběžně třetí. V semifinále jsme trochu zabojoval a zkusil jsem si dráhu v ostřejším tempu a bylo z toho druhé místo o pouhé 0,03 sekundy na vítěze takže chuť do finále byla obrovská. Ale bohu žel ve finálové jízdě jsme měl na druhých eskalátorech defekt a zhruba od poloviny traťě jsme jel na prázdném zadním kole, a tak jsme musel místo v top tři přenechat jiným což mě teda trošku zamrzelo, ale o to věčí motivace to je do blížící se sezony…

Jinak jsme si závod užíval, v obchoďáku byla parádní atmosférá a spousty lidí takže bylo super bojovat v tomle kotli o ty nejvyšší příčky.

Jakub Říha

Výsledky:

1. Tomáš Slavík /RSP team/
2. Michal Prokop
3. Michael Měchura

4.Jakub Říha /GALAXY CYKLOŠVEC/

Jakub Říha /GALAXY CYKLOŠVEC/ je mistrem Evropy 2013 i mistrem ČR 2011 ve fourcrossu a na mistrovství světa 2009 ve fourcrossu v Austrálii získal bronzovou medaili.

Závodník GALAXY CYKLOŠVEC TEAMU používá vidlice a tlumiče Fox, pláště a duše Kenda, řetězy KMC, ráfky Black JackRSP maziva a masážní prostředky i oblečení Progress.

Video: ZDE

Arkády 2014Arkády 2014Jakub Říha /GALAXY CYKLOŠVEC/Jakub Říha /GALAXY CYKLOŠVEC/

Comments are closed.