Home » Aktuální téma, Foto

Kalendář žen je na světě!

Submitted by on Středa, 11 Prosinec 2013No Comment
Kalendář žen je na světě!

Jak slibovaly, tak splnily. Cyklistiky z formace Czech Mix teamu představují finální verzi kalendáře! Ta bude k dostání od prosince na webu www.mojekolo.cz za cenu 300Kč bez poštovného (v odběru 10 a více kaledářů 280Kč). A to není vše. Pro nadšence je tu i limitovaná edice s podpisy od všech dívek! Nahlížejte každý měsíc do zákulisí života závodnic a podpořte ženskou cyklistiku nebo někoho potěšte originálním vánočním dárkem. Díky prostředkům získaným z prodeje letošního kalendáře se holky vydaly na etapové závody do zahraničí. Nasbíraly cenné zkušenosti, pódiová umístění a do příští sezóny mají ještě větší ambice!

Velké poděkování patří firmám, které podpořily nafocení kalendáře: Specialized, Lapierre, Equinox, dresy Sýkora a dále všem sponzorům, kteří tým podporovali během sezóny 2013: kola Mojžíš, ČEZ, všechny cyklistické a sportovní portály. V neposlední řadě děkujem Vám, kteří jste si kalendář pořídili A DOUFÁME, ŽE SI ZAKOUPÍTE I TEN LETOŠNÍ, KTERÝ JE ZASE O NĚCO LEPŠÍ ;-).

V neposlední řadě poděkováni také patří Českému svazu cyklistiky, který také podporoval ženskou silniční cyklistiku, děkujeme.

www.czech-mix-team.cz

Foto: Renata Foltysová

Michal Frantík

Comments are closed.