Home » Aktuální téma, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

Vyhlášení Českého poháru žen na silnici 2013

Submitted by on Úterý, 3 Prosinec 2013No Comment
Vyhlášení Českého poháru žen na silnici 2013
V uplynulém týdnu proběhlo v Praze vyhlášení Českého poháru žen na silnici 2013, jak jednotlivců, tak družstev. Osobně se na ocenění, které předala závodnicím paní Jaroslava Mixová, dostavila vítězka jednotlivců Veronika Bláhová (Mapei cyklo Kaňkovský) a stříbrná Denisa Bartošová (CK Feso Petřvald Březiny). Třetí v pořadí byla Pavla Havlíková (Talent FIDEA Cycling Team).
Za družstva přebrala cenu taktéž Denisa Bartošová, kde společně s týmovou kolegyní Veronikou Kotalovou dosáhly vítězství mezi družstvy. Druhé místo v týmech obsadila pražská Dukla (Záleská, Machačová) a třetí místo v týmech obsadil tým Mapei cyklo Kaňkovský (Bláhová, Pruknerová), kde cenu přebrala opět Veronika Bláhová.
Po předání cen pokračovala dvojice Bartošová a Bláhová a přidaly se k nim Hlubínková, Lórencová k MUDr. Karlu Martínkovi na sportovní vyšetření, bez kterého se plánování tréninku neobejde.
Treninky prokonzultovaly s Tomášem Konečným (oba CykloTrenink.com) Tato čtveřice byla vybrána Michalem Frantíkem za Czech mix team skupinu. Na testech jste mohli potkat i Jiřinu Ščučkovou (tým CykloTrenink.com) a Katarinu Hranaivou (Bigla Cycling Team).
Michal Frantík
FOTO : Josef Říha

Comments are closed.