Home » Aktuální téma, Foto

Kalendář Czech MIX Team

Submitted by on Pondělí, 11 Listopad 2013No Comment
Kalendář Czech MIX Team

Posezónní volno pomaličku končí a po téměř měsíci aktivního odpočinku opět cyklistky nasedají na své stroje a vyráží vstříc hodinám tvrdé dřiny. A nejen to, po loňském premiérovém počinu, opět fotí něžný kalendář snoubícího půvaby slečen cyklistek a jejich „karbonových ořů“. Spousta z nás je již nyní v očekávání, jaký bude ten kalendář druhý. Snad malou nápovědou si troufnu navnadit, že tentokrát bude focení stylizováno jako „závodní rok cyklistky“. Poodhalí nám, jak vypadá svět ženy cyklistky a to od brzkého ranního budíčku, přes každodenní tréninkovou dřinu až po zaslouženou vítěznou oslavu po závodě. To vše ve spojení s nádhernými cyklistkami vykouzlí potěšení z pohledu nejen pro fanouška tohoto sportu.

V loňském roce na sebe cyklistky strhly pozornost prostřednictvím objektivu fotografa Tomáše Tesaře. To letos bude kalendář ryze ženský a plný něhy, neboť fotoaparátu se chopí zkušená fotografka mnoha žánrů, běžkyně a rebelka, Renata Foltysová.

Focení bude probíhat v polovině listopadu tentokrát v Opavě, avšak pro všechny zvědavce budiž nepotěšující zprávou, že přihlížení tak zvaně „life“ nebude možno. Ostatně, nakolik produktivní by asi bylo focení, kdyby bylo neustále nutné vykazovat autogramů chtivé zvědavce či mládence svedené láskou na první i druhý pohled. Pojmout snímek zachycující vztah cyklistky a jejího vyvoleného bicyklu je pro fotografku velkou výzvou, a tak se nechme překvapit, nad čím budeme v příštím roce vždy na sklonku měsíce žasnout při obracení listu. Beruška na dvou obručích totiž může oblékat i dres v barvách české trikolory.

Budeme si zkrátka ale muset počkat na tištěnou podobu kalendáře Czech MIX Team, a to již brzy! Pro nedočkavce bude možnost předobjednání kalendáře na www.mojekolo.cz, čímž si zajistí, že kalendář obdrží jako jedni z prvních a budou mít tak krásný vánoční dárek pro své blízké a známé.

Michal Frantík

Comments are closed.