Home » Aktuální téma, MTB, Pozvánky k závodění, Závody

TOUR DE BRDY krátká trať malá změna a závody dětí

Submitted by on Pátek, 4 Říjen 2013No Comment
TOUR DE BRDY krátká trať malá změna a závody dětí

7. ROČNÍK SILNIČNÍ KLASIKY A CYKLOMARATONU PRO HORSKÁ KOLA – TOUR DE BRDY – SOBOTA 5.ŘÍJEN 2013 VE 13.00 HODIN. Došlo k poslední úpravě krátké trati. Nová úprava se týká úseku u Zaječova, kdy se odbočí na 9,6 km z cyklostezky do terénu a mírným sjezdem přes les a louku se napojíme na původní trasu. Před příjezdem do Zaječova na konci louky pozor!! na betonový odvodňovací kanál ( může se projet – ale pomalu, nebo raději objet). Trasa se po projetí částí Zaječova odbočí vlevo a napojí se na původní značenou žlutou turistickou značku. Po příjezdu do lesa je dobře průjezdný brod a hned za brodem je odbočka vlevo!!!. Z této žluté trasy se odbočí až na 19 km vpravo k rybníku Tisý a po příjezdu na tankovou cestu odbočka vlevo. Po 1 km odbočka opět vlevo – na úzkou panelovou cestou – zde pozor!!! opatrně!! přejezd potoka po panelech a dále se trať napojí na žlutou cyklotrasu. Na křižovatce zatočit vpravo přes Padrťský potok. Zde se setkají dlouhá i krátká trasa . Po 1 km je odbočka vpravo přes kasárna a vlevo do cíle.

Všichni závodníci na dlouhou (Silnice i MTB) i krátkou trať budou mít slavnostní start u restaurace Berten a poté se přesunou na 2,8 km vzdálený ostrý start u Padrťského potoka.
Na ostrém startu budou závodníci krátké trati odstartováni ve druhé vlně, 4. minuty za dlouhou trasou. Startující na krátké trase se budou řadit odděleně již od slavnostního startu za pořadatelským autem VW Caddy ( černé barvy)

+ závody dětí

V rámci cyklomaratonu Tour de Brdy , odstartuje v sobotu 5.10. ve 13.10hodin  dětský závod na okruhu ve Strašicích – Restaurace Berten u bývalých kasáren. Okruh 650 m pojedou kategorie vícekrát podle kategorií od 6 do 14 roků. Přihlášky dětí před startem. Startovné zdarma. Ceny pro nejlepší.

Závody dětí startují ve 13.10 hod , prezentace do 12.30.

U6W děvčata do 6 let  – 2 okruhy
U6M chlapci do 6 let

U9W . děvčata 7 – 9 let U9M .  4 okruhy
chlapci 7 – 9 let M1 .

mladší žáci M1 (10 – 12 let) Z1 . 6 okruhů
mladší žákyně Z1 (10 – 12 let) M2 .

starší žáci M2 (13 – 14 let) Z2 . 8 okruhů
starší žákyně Z2 (13 – 14 let)

Další info: na http://www.galaxy-serie.cz/rs/zavody-galaxy-serie/8-strasice/2013-10-05/

Comments are closed.