Home » Aktuální téma, Pozvánky k závodění

Nová prodejna a sklad CYKLOŠVEC v Písku U Hřebčince

Submitted by on Úterý, 27 Srpen 2013No Comment
Nová prodejna a sklad CYKLOŠVEC v Písku U Hřebčince

CYKLOŠVEC otevřel novou prodejnu a velkoobchodní sklad v Písku U Hřebčince 2509 /u Mountfieldu a hypermarketu Albert/ /mapa/. Novou prodejnu i nový velkoobchodní sklad najdete v Písku na křižovatce hlavních silnic – Praha, Česká Budějovice,Tábor u hypermarketu Albert a Mountfieldu.
Srdečně Vás zveme k návštěvě nové prodejny

Najdete zde široký sortiment značek, které CYKLOŠVEC dováží do ČR: GalaxyKendaCatlike, Fox Racing Shox, RodiBlack JackDedaRSP,  SigmaVeloKMC, KidzamoTour de FranceM-WaveNexeloCrops aj.
ale i dalších světových i tuzemských značek Shimano, SKSSmartInsportlineWorkerProgressSpokey aj.

maloobchod:
Po – Pá 9 – 12  12:30 – 17.30 hod
Sobota – 8 – 12 hod.
email: pisekuhrebcince@cyklosvec.cz tel. 382 206 450

Předností obchodu je pohodlné parkování, které umožňuje velké parkoviště přímo u vchodu do prodejny i zázemí s velkým skladem dílů i kol, které jsou ihned k dispozici ve všech velikostech a barvách.

V září na tuto adresu bude přesunuto i autorizované servisní středisko FOX.

Otevírací doba velkoobchodního skladu: Po – Pá 7.30 – 16.00 hod.

V Písku v areálu CykloŠvec – U Hřebčince 2509 pořádáme Cyklistický závod dětí a mládeže – 6. ročník memoriálu Luboše Kučery – GALAXY CYKLOŠVEC ECOMODULA 2013
O HLAVNÍ CENY – KOLO  A KOLOBĚŽKU GALAXY ve čtvrtek 19. září 2013

Info: http://www.cyklosvec.cz/rs/aktuality/pozvanka-na-detsky-zavod-kol-a-kolobezek-galaxy-cyklosvec-ecomodula-1992013/

CYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceU HřenčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC Písek U HřebčinceCYKLOŠVEC U HřebčinceCYKLOŠVEC U HřebčinceCYKLOŠVEC U HřebčinceCYKLOŠVEC U HřebčinceCYKLOŠVEC U HřebčinceCYKLOŠVEC U Hřebčince

Comments are closed.