Home » Aktuální téma, Foto, Silniční cyklistika, Závody

Vacansoleil-DCM a Androni Giocattoli zahájí sezónu prvními závody

Submitted by on Úterý, 22 Leden 2013No Comment
Vacansoleil-DCM a Androni Giocattoli  zahájí sezónu prvními závody
Jezdci teamu Vacansoleil-DCM jezdící na kolech Bianchi Oltre XR, vstoupí do sezóny kritériem v Adelaide. V Austrálii zůstanou od 22. do 27. ledna. Team Androni Giocattoli jezdící na Bianchi Sempre Pro se postaví na start závodu Tour de San Luis v Argentině.
Za Team Vacansoleil-DCM se v Austrálii představí sedm jezdců: Willem Wauters, Tomasz Marczynski, Boy van Poppel, Barry Markus, Kenny van Hummel, Rafa Valls Ferri a hrdina loňské etapy na Giro D´Italia s cílem na Stelvio Pass Thomas de Gendt. Team Vacansoleil-DCM bude závodit na kolech Oltre XR, top modelu značky Bianchi z kategorie Hors Category, na jehož vývoji se jezdci teamu Vacansoleil podílí. U nového Oltre XR se díky kombinaci UMS40 a CN60 Ultra silných karbonových vláken podařilo snížit váhu o 30gramů a současně zvýšit o 20% tuhost v porovnání s původním Oltre modelem. Extrémní tuhost v poměru k nízké hmotnosti u nového Oltre XR poskytuje jezdcům optimální výkon. Díky aero-dynamickému tvaru rámu také jezdci dosahují vyšších rychlostí při sjezdech.
Italové Mattia Gavazzi, Giairo Ermeti, Diego Rosa a  Jihoameričané Carlos Ochoa, Jackson Rodriguez a Miguel Ángel Rubiano byli vybráni teamem Androni Giocattoli-Venezuela aby reprezentovali team na Tour de San Luis v Argentině.
Letos budou jezdci teamu Androni, které vede generalní manager Gianni Savio, jezdit na novém Bianchi Sempre Pro. Poslední vývojový model Sempre  Pro je navržen se speciální závodní geometrií. Sempre Pro carbon monocoque rám je součástí kategorie B4P (Born for Performance), a je navrženy tak, aby kombinoval tuhost s lehkostí. Použití Carbon Nano technologie dělá Sempre rám extrémně tuhý a zůžená zadní stavba( UTSS – Ultra Thin Seat Stay Technology) přispívá ke snížení hmotnosti a zároveň zvýšení tlumení nárazů a přenos síly. Sempre se může pochlubit také interním vedením kabelů a možností osazení jak mechanickými, tak elektronickými sadami.

TZ Term, spol. s r.o

Comments are closed.